Тамтранс 93 ЕООД е вашето доверено решение за транспорт и логистика.

Независимо от спецификата на Вашите товари, ние сме на разположение и сме готови да предоставим надеждни и ефективни решения за транспортирането им.

Сухопътен транспорт
Въздушен транспорт
Склдова логистика
Карго застраховка
Митническо представителство

За Нас

Фирма Тамтранс 93 ЕООД е водеща компания в сферата на транспорта, спедицията и логистиката. Екипът ни е сформиран от надеждни и ангажирани спедитори, които са с дългогодишен опит и знания в областта на глобалната логистика. Смело заявяваме, че сме надежден партньор за Вашите транспортни нужди.

Нашата главна цел е да предоставим всестранни транспортни решения, които да отговарят на вашите нужди. Ние разполагаме с опит и капацитет да предложим транспорт по въздух и суша, както и създаване на ефективна система за складова логистика. Така, ние можем да ви предложим транспортни решения, които са точни и навременни, независимо от вида на стоките и дестинациите.

Важна част от нашата услуга е и карго застраховката, която ви осигурява допълнителна сигурност по време на транспортирането на вашия товар. Ние разбираме важността на сигурността на стоките Ви по време на транспорта и работим с водещи застрахователни компании, за да ви предоставим най-доброто покритие.

Също така, предлагаме митническо представителство, което ви освобождава от грижите свързани с митническите процедури и ви дава възможност да се фокусирате върху вашите бизнес цели, докато ние се грижим за транспорта и всички свързани с него аспекти.

Тамтранс 93 ЕООД е вашето доверено решение за транспорт и логистика. Ние вярваме, че граници няма, и сме тук, за да Ви помогнем да достигне Вашия товар точно на мястото, на което е необходимо, в точния момент, който ви удовлетворява.

Сухопътен транспорт

Сухопътният транспорт е неделима част от веригата на всички доставки. Стремейки се да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти сме разработили верига за доставки, чрез която можем да предоставим транспорт с всички видове транспортни единици, като по този начин покриваме всички Ваши изисквания.Релациите , по които можем да осигурим сухопътен транспор са от и за цяла Европа, страните извън Европейски съюз, както и вътрешен транспорт в цяла България.

 • Експресна доставка с микробус.
  Избор между автомобил с брезент или фургон.

  Ориентировъчни размери: 4,2/ 2 / 2 м.

  Товароносимост: 1000 – 1500 кг.

 • Групажен или комплектен транспорт със соло автомобил или прицеп.

  Ориентировъчни размери за соло автомобил: 7/2,45/2,5 м.

  Товароносимост: 5000 – 10 000 кг.

  Размери на прицеп: 13,6/2,45/2,7 м.

  Товароносимост: до 24 000-25 000 кг.

 • Меги и хенгери за обемни товари.

  Размери на мега: 13,6/2,45/3 м.

  Товароносимост: до 22 000 кг.

  Ориентировъчни размери на хенгер: 7/2,45/2,5 м. + 7/2,45/3 м.

  Товароносимост: до 20 т.

 • Хладилен транспорт.

  В случаите, в които Вашите стоки е необходимо да бъдат транспортирани под температурен режим можем да предоставим за натоварване хладилни автомобили. Вие определяте температурният режим, на който е необходимо да се транспортира стоката, ние изпълняваме Вашите изисквания. Предоставяме и термолента след извършване на транспорта.

 • Специализиран транспорт с платформи:

  С капаци

  С лапи

  За превоз на метал и изолация

  За превоз на извънгабaринтни товари

 • Превоз на леки автомобили на територията на България и Европа.

Въздушен транспорт

 • Предлагаме и въздушен транспорт, чрез който изпълняваме експресни поръчки в цял свят. Транспортът на товари по въздух е най-бързият и надежден начин за придвижване на Вашите стоки. Този вид транспорт ви позволява да доставяте стоки до труднодостъпни, отдалечени райони. Намалено време за доставка – подходящо за нетрайни, ценни стоки, документи, кореспонденция. Разстоянието между градовете, щатите, континентите се покрива в часове, а не в дни.

Склдова логистика

 • Складовата логистика е неразделна част от всяка верига на доставки. Когато стоките не се транспортират от едно място на друго, те се съхраняват в складове. В складовете постоянно пристигат стоки, съхраняват се за определен период, след което се изпращат по тяхното местонаправление. За Вашите нужди сме подсигурили бази в София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Търговище, Русе и Велико Търново.

Карго застраховка

 • При нас можете да сключите застраховка Карго, която осигурява застрахователно покритие за всички видове товари, стоки, вещи, предмети и др., превозвани с морски, сухопътен, речен, въздушен или комбиниран транспорт, срещу загуба и/или вреда, вследствие на настъпване на застрахователно събитие по време на превоза им от или до всяка точка на света или на територията на България.

Митническо представителство

 • Предлагаме митническо представителство на територията на България. Ние поемаме грижата за пълното митническо обслужване на Вашите пратки – от подготвянето на документите до освобождаването на стоката. Задачата ни е винаги да сме инфомирани за найновите законови изисквания и нормативни уредби за внос и износ на стоки, за да Ви предложим адекватни и бързи решения. Знаем какви са специфичните изисквания за всяка пратка и ги изпълняваме стриктно. Така Вие сте спокойни, а стоките Ви – изрядни.

КОНТАКТИ

Съобщението беше изпратено успешно.
Грешка. Опитайте отново.

Услуги

 • Сухопътен транспорт
 • Въздушен транспорт
 • Склдова логистика
 • Карго застраховка
 • Митническо представителство
 • Намери ни